Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links
















Pangasius filet med sennep/kapers creme

Pangasius filet med sennep/kapers creme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter

Hovedingrediens : FerskvandsFisk

Pangasius - HajmalleUkendt oprindelseslandKilde : Halfdan.dk

Indsendt :


Pangasius filet med sennep/kapers creme, billede 4 Pangasius filet med sennep/kapers creme, billede 1 Pangasius filet med sennep/kapers creme, billede 2 Pangasius filet med sennep/kapers creme, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
6-800 g.pangasius filet (anden fast fisk kan bruges)
 Hvedemel
 Salt
 peber
50 g.Smør
2 løg i skiver
 
 Sennep/Kapers creme:
5 dl.piskefløde
3 spsk.Dijonsennep
2 spsk.Kapers
1 spsk.Citronsaft
 Olivenolie
 Salt
 peber
 


Opskrift:

Sprødsteg løgene og sæt dem til side til anretningen.

Fisken ordnes, skæres i passende stykker, der vendes i hvedemel og krydres med salt/peber. Kom smør på panden på steg fisken ca. 3 min på hver side.

Sauce:
Dijonsenneppen svitses let i lidt olivenolie, piskefløde og citronsaft tilsættes, lad det simre ind til en cremet konsistens, kapers tilsættes og krydres med salt/peber.

Anretning.
Fisken anrettes og toppes med sprødstegt løg. Sennep/kapers creme anrettes omkring fisken.

Hertil passer ovnbagte timians kartofler, løse ris eller frisk pasta.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (56 stemmer)

Opskriften er vist 37411 gange,
og udskrevet 2404 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Leif C  -  2014-05-15 10:41:52
I stedet for hvedemel, prøv rugmel, smager himmelsk!!!


Kit  -  2012-01-12 18:46:53
Om det er fordi jeg bruger mælk eller hvad det er ved jeg ikke. Men sovsen skilte totalt. Detn prøver jeg ikke igen


Nina  -  2010-03-17 10:06:38
Den vildeste ret! Saucen er så lækker, at man vitterligt spiser, til der ikke er mere tilbage. Skulle der dog alligevel blive rester, kan saucen IKKE gemmes, da kapersne giver en meget salt smag, når de står og trækker i saucen. Vi lavede retten til en fødselsdag, og ALLE spiste til de kunne trille!


Cathrine  -  2009-03-17 22:10:31
Hvad har I af forslag til hvad man kan servere af grøntsager og andet tilbehør til...


AM  -  2008-02-20 19:45:24
God til mit barns menu-kort. Hun er 1½ år, så jeg har skruet lidt ned for krydderierne, men ... Smager bare super. - tilsatte en rest rød peber-pesto i saucen. - også godt


julie  -  2007-10-21 11:38:42
jeg plejer ikke at kunne lide fisk, men denne her opskrift er bare den bedste mine børn spiste til der ikke var mere og så blev de skuffede


Lisbeth  -  2007-09-14 20:45:20
Super dejlig ret! Fik den kommentar fra min mand: Det er fandme lækkert skat - du kan da godt lave mad! Såååden fik det gyldne stempel herhjemme :o)