Krydderkylling

Krydderkylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Niko og Peter

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Sauce:
5 dl.Cola
3 dl.Ketchup
1-2 spsk.Chili
1-2 spsk.Karry
 Timian oregano og basislikum (evt. andre krydderier) efter behag
1 tsk.Sojasauce
 Evt.3-5 dråber tabasco
1 rødløg (andre løg kan bruges)
1 gulerod
 
 Andre ingredienser:
4 kyllingefileter
250 g.Ris
 Evt.gulerodsstave m. dip
 
Opskrift:
Læg kyllingefileterne i et ovnfast fad. Hæld ca. halvselen af colaen i en skål og tilsæt ketchup, soja, tabasco og krydderier. Snit løget og put halvdelen i saucen. Skær guleroden i tern og put halvdelen i saucen. Hæld saucen ud over kyllingen og strø gulerodsstykker og løg ud over det hele bagefter.

Sæt ovnen på 200 grader og giv kyllingen 45-60 minutter i ovnen. Skær gulerødderne ud i stave og lav dippen i en lille skål, put de forskellige ingredienser i skålen i den rækkefølge de står i.

Server retten med ris.





karakterer:
Opskriften er vist 14209 gange,
og udskrevet 243 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (18 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-06-12 18:12:54
Denne ret smager jo intet mindre end fantastisk! Vi brugte frisk chili - et hit!