Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Vinter Farsbrød

Vinter Farsbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Mette

Indsendt :



Ingredienser:
500 g.hakket kalv og flæsk max 10 %
1 æg
2 spsk.hvedemel eller rasp
0.75 dl.mælk
1 stor grøn peberfrugt
1 porre
100 g.reveven selleri
1 kopfrosne ærter
1-2 fedhvidløg
2 tsk.karry ( gerne stærk )
1-2 tsk.salt
 et godt drys peber
 
Opskrift:
Det hakkede kød, mælk, æg, mel,karry og salt og peber blandes sammen i en skål. Tilsæt de fint hakkede grøntsager og den revne seller og det hakkede hvidløg. Pensl en form med lidt olie og kom farsbrødet i. Jeg bruger en firkantet keramik form. Bages i ovnen ved 200 grader i ca 30 - 40 min. Server farsbrødet med en pastasalat og flute. Kartofler, sovs og rødbeder er også en mulighed.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (25 stemmer)

Opskriften er vist 16978 gange,
og udskrevet 396 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Nina  -  0000-00-00 00:00:00
Nem og lækker ret . mnn