Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Italiensk Kylling 03

Italiensk Kylling 03, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt af : Dorthe

Indsendt :


Italiensk Kylling 03, billede 4 Italiensk Kylling 03, billede 1 Italiensk Kylling 03, billede 2 Italiensk Kylling 03, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Kyllingefilet uden skind og ben 1 kyllingefilet uden skind og ben vejer ca. 150 gram.
1 spsk. Salvie frisk
1 spsk. Karry
1 spsk. Paprika
1 ds. Hakkede tomater, konserves 1 dåse vejer normalt 400 g.
5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Tilbehør:
7 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 dl. Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Opskrift:
Del kyllinge fileter i to dele, og kom dem i et ildfast fad. Kom derefter krydderierne på, samt hakkede tomater og fløden i. Salt og Peber til sidst.

Sættes i en 200 grader C. alm. ovn i ca. 35 minutter.

Serveres med ris og evt. lidt hvidt brød til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (17 stemmer)

Opskriften er vist 107705 gange,
og udskrevet 1923 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 15781 (3757 kcal)
KJ pr. Pers. 3945 (939 kcal)
Vægt ialt 2532 gram
Vægt pr. Pers. 633 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 623 KJ (148 kcal)
Protein 7.3 gram
Fedt 8.2 gram
Kulhydrat 11.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Ingeborg pedersen  -  2014-06-22 13:04:12
Min familie er vilde med denne kyllingeret.Nem og velsmagende!

Nicolas  -  2009-07-18 12:20:34
Man skal aldrig bruge hakket tomater, da de er tilsat meget saltvand. Brug i stedet flået tomater, og hak dem selv. Dette kan gøres mens de stadig er i dåsen.

Lene  -  2009-06-01 12:22:12
Retten ville blive mere energirigtig og bedre for kolesteroltallet, hvis piskefløden blev erstattet af kaffeflæde eller madlavningsfløde. Saucen stivner ganske vist ikke så meget, men det betyder ikke noget, når der serveres ris til

Per  -  2009-05-30 16:26:20
Der er rigeligt med sauce, så der kan godt spares 1-2 dl. piskefløde