Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Fru Madsens Æblekage

Fru Madsens Æblekage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 12 Pers.
Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : S.D.

Indsendt :


Fru Madsens Æblekage, billede 4 Fru Madsens Æblekage, billede 1 Fru Madsens Æblekage, billede 2 Fru Madsens Æblekage, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
5 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
500 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 tsk. Vanillesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
500 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

5 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
500 gram Æbler 1 mellemstort æble vejer ca. 80 g. skrællet vægt

1 dl. revet æble vejer ca. 70 gram.
   
Opskrift:
Hele æg, sukker og vanilje piskes sammen, så det bliver tykt og skummende. Mel og bagepulver sigtes sammen og blandes i med let hånd sammen med skrællede æbler der er skåret i stykker.

Dejen fyldes i en bradepande beklædt med bagepapir.

Bages i en forvarmet oven i ca. 50 minutter ved 180 grader C. alm. ovn.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (113 stemmer)

Opskriften er vist 39074 gange,
og udskrevet 671 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 19112 (4550 kcal)
KJ pr. Pers. 1592 (379 kcal)
Vægt ialt 1883 gram
Vægt pr. Pers. 156 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1015 KJ (241 kcal)
Protein 5.0 gram
Fedt 2.3 gram
Kulhydrat 50.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Laila Grosen  -  2017-10-19 10:23:31
prøv at drysse med thesukker inden bagning - det giver en makronagtig overflade..