Fru Madsens Æblekage næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 12 Pers.
Ingredienser:
5 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
500 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
2 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
500 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

5 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
500 gram Æbler 1 mellemstort æble vejer ca. 80 g. skrællet vægt

1 dl. revet æble vejer ca. 70 gram.
   
Energi:
KJ total 19112 (4550 kcal)
KJ pr. Pers. 1592 (379 kcal)
Vægt ialt 1883 gram
Vægt pr. Pers. 156 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1015 KJ (241 kcal)
Protein 5.0 gram
Fedt 2.3 gram
Kulhydrat 50.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)