Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Oscars laksepakker

Oscars laksepakker, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet uden skind

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Oscars laksepakker, billede 4 Oscars laksepakker, billede 1 Oscars laksepakker, billede 2 Oscars laksepakker, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
300 gram Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
400 gram Porre 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
400 gram Gulerødder 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
800 gram Kartofler 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
Citron 1 citron vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
2 Bouillonterning 1 bouillonterning vejer ca. 10 gram
600 gram Laksefilet uden skind Laksefilet portionsstykker vejer ca. 125 gram.
   


Opskrift:

Løg, gulerødder og porrer rengøres, skrælles og skæres i tynde strimler. Kartoflerne skrælles og skæres i meget tynde skiver (brug evt. en flad ostehøvl).

Klip 4 store stykker bagepapir og læg en laksefilet sammen med grønsager og kartofler lagvis på hvert stykke. Dryp citronsaft og olie over, drys med salt og peber og smuldr ½ bouillonterning over hver.

Luk pakkerne (som en gave: først midtpå, dernæst i enderne) og luk med en hæftemaskine.

Bag pakkerne i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i 20-25 minutter. Tiden afhænger mest af kartoflernes tykkelse, og de kan evt. forkoges 6-8 minutter. for at gøre bagetiden kortere.

Serveres med brød.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (31 stemmer)

Opskriften er vist 89949 gange,
og udskrevet 2714 gange.


Energi:
KJ total 9110 (2169 kcal)
KJ pr. Pers. 2277 (542 kcal)
Vægt ialt 2520 gram
Vægt pr. Pers. 630 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 361 KJ (86 kcal)
Protein 6.1 gram
Fedt 2.9 gram
Kulhydrat 9.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Kirsten  -  2018-09-13 23:33:23
Jeg lavede retten i aften, da jeg ikke kunne få porrer her i Canada, så blev det erstattet med brocolini. Dejlig ret! Tak


  -  2011-10-22 09:43:08
Jeg bruger grøns b ..


Chalfe  -  2009-09-16 17:52:14
Jeg laver retten i et ildfast fad, der ligger jeg staniol over. Det bliver super godt.


Bente  -  2007-11-11 18:36:13
Jeg stilte mine pakker på en rist med mellemrum, de kunne stadig godt bruge 10 min. ekstra. Jeg brugte ingen bouillon. Det smagte fremragende.


Gitte  -  2007-07-26 13:20:13
Smager bare godt, nem at servere. Bedst at bruge fiskebouillonterninger.


Per  -  0000-00-00 00:00:00
Stykkerne af bagepapir skal være lige så lange som rullen er bred. Jeg lagde pakkerne i en bradepande hvor de lå ret tæt, og måske derfor de skulle have haft 10-15 min længere. Tror måske at der skal bruges lidt mindre bouillonterning, det øverste lag smagte ret kraftigt.