Oscars laksepakker næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
300 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
400 gram Porre, renset vægt 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
400 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
800 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
Citron 1 citron vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
2 Bouillonterning 1 bouillonterning vejer ca. 10 gram
600 gram Laksefilet uden skind Laksefilet portionsstykker vejer ca. 125 gram.
   
Energi:
KJ total 9110 (2169 kcal)
KJ pr. Pers. 2277 (542 kcal)
Vægt ialt 2520 gram
Vægt pr. Pers. 630 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 361 KJ (86 kcal)
Protein 6.1 gram
Fedt 2.9 gram
Kulhydrat 9.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)