Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Glaseret landskinke

Glaseret landskinke, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke

Ukendt oprindelseslandKilde : Slagteren.net

Indsendt :


Glaseret landskinke, billede 4 Glaseret landskinke, billede 1 Glaseret landskinke, billede 2 Glaseret landskinke, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 g.landskinke
 
1 spsk.sød sennep
2 spsk.brun farin
 
Opskrift:
Skinken pakkes ind i folie og steges i en forvarmet ovn ved 175 grader C. alm. ovn indtil en kernetemp på omkring de 72 grader.

Sværen tages af og den pensles med sød sennep og brun farin og brunes i ovnen ved 225 grader C. alm. ovn i 5 minutter.

Tips:

Lanskinke er rå røget skinke med svær


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (47 stemmer)

Opskriften er vist 148564 gange,
og udskrevet 2042 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2015-03-16 19:23:47
En fordel hvis der stod hvor lang tid det ca tager at få skinken op på 75 grader, så det ikke blir til natmad.

Lillian  -  2008-11-07 15:49:41
Svar: Landskinken koges i 45 minutter pr kg og hviler herefter 10 minutter i vandet.

  -  2007-12-10 15:24:19
hvordan laves landskinken