Flæskesteg med Ferskner
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød Oprindelsesland : England Indsendt af : A3EL Indsendt : Red : |
|
|
Flæskestegen ridses med ca. 1 cm mellemrum
på undersiden laves med en skarp kniv en skrå "lomme" på ca. 7 cm i dybden. "lommen" skal ligge ca. 1.5 cm fra enderne.
halvdelen at Timianen hakkes sammen med et fed hvidløg og en dåse ferskner herefter blandes det med smør og rigeligt med salt og peber
blandingen puttes i "lommen" på flæskestegen hvorefter undersiden dækkes med Pancetta, Bacon el. Parmaskinke.
stegen snøres med 3-4 stk. kødgarn
stegen placeres i et fad ovenpå resten af fersknerne, timianen, hvidløget og halvdelen af hvidvinen
Steges i en forvarmet oven ved 220G i ca. 1 time til sværen er sprød. Når stegen er færdig tages den ud og stilles på en tallerken til hvile i ca. 15 min mens sovsen laves. sovsen: fjern det meste af fedtet fra stegeskyen og placer skyen på en varm kogeplade most de kogte hvidløg og fersken tilsæt 1 spsk. mel, rør og tilsæt resten af hvidvinen og 1 glas vand el. bouillon reducer sovsen en smule Sigt sovsen og tilsæt evt. kødsovs fra den hvilende steg og smag til med salt og peber. Tips: Kan evt. serveres med let moste kogte kartofler drysset med oliven olie og timian og bagt i ovnen. |
|
Opskriften er vist 25610 gange,
og udskrevet 706 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Normann Aa. Nielsen - 2005-01-01 01:01:01 Jamie Oliver har lavet denne ret, da han var i USA på julebesøg. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne