Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Phad thai (thailandske stegte nudler)

Phad thai (thailandske stegte nudler), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød

Oprindelsesland : Thailand

ThailandIndsendt :



Ingredienser:
4 spsk.olie
2 fedfinthakkede hvidløg
100 g.svinekød skåret i skiver
4 rå pillede kæmperejer – bevar haleledet
1 spsk.tørrede rejer
2 spsk.finthakkede syltede ræddiker (kan udelades)
50 g.tofu (daw hoo) i tern
3 spsk.citronsaft
3 spsk.fiskesauce
3 spsk.sukker
150 g.risnudler tykkelse ca. som fettucini blødgjort i koldt vand i 15 minutter
2 piskede æg
50 g.bønnespirer
3 spsk.knuste jordnødder
2 spsk.hakkede forårsløg
2 spsk.korianderblade
 
 Tilbehør:
 stødt tørret rød chili
 citron eller limebåde
 
Opskrift:
Varm olien i en wok, og steg hvidløget gyldent. Kom svinekødet i, skru op for varmen, og steg det indtil det er gennemstegt.

Tilsæt kæmperejer, tørrede rejer og ræddiker, og steg videre under omrøring. Kom tofuternene i, rør rundt, dæmp varmen, og tilsæt citronsaft, fiskesauce og sukker. Rør rundt indtil sukkeret er smeltet.

Tilsæt nudlerne og steg blandingen under omrøring. Skub indholdet til side i wokken, kom lidt mere olie i, og hæld æggemassen i. Når massen begynder at stivne, røres der ledt rundt i den.

De fleste bønnespirer, forårsløg og korianderblade lægges oven på nudelblandingen og det hele røres sammen med æggemassen.

Server på en tallerken, pyntet med de resterende bønnespirer, jordnødder, forårsløg og koriander. Læg citron- eller limebåde ved. Stødt rød chili til at drysse på sættes frem i en skål.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (6 stemmer)

Opskriften er vist 26959 gange,
og udskrevet 431 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Chang noi  -  2008-09-27 16:21:15
Der er mange forskellige måder at lave den her ret på.for det meste blander man ikke så meget sammen som den her