Kylling marengo
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 57946 gange,
og udskrevet 970 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (18 stemmer) |
|
Kommentarer Geerd - 2024-02-27 14:16:38 lækker opskrift , men sikke noget fis at tro der skal friske tomater til -- Flåede tomater køber man på dåse, det er billigere og sikkert også bedre, da tomater på dåse er lavet af solmodne tomater, og dem man køber friske er ikke modnet færdig i solen og har derfor ingen aroma - er egentlig kun syrlige og ikke værd at spise. Alle Tiders Kogebog plejer da eller ikke at være så fise fornem og vanskelig med opskrifterne, hvilket tiltaler mig. Anja gammelgaard - 2016-11-20 18:33:39 Der hører ikke krebs til den rigtige marengo men ristede hjertbrød med æg frit og persille ihvertfald i følge min kokkebog. Men ellers supwr lækker ret man kan også lave den med kalv Poul Lund - 2011-10-13 17:10:36 Sikkert udemærket, har bare ikke noget med kylling Marengo at gøre, da der hører krebs og spejlæg til retten. Se evt. Price's opskrift Preben Kristensen - 2010-04-13 18:32:28 Denne dejlige ret lærte jeg at lave af min tante i Haderslev, og den har altid været et "hit" - UHMMMMMMM! Uffe Aasvang - 2007-01-24 11:32:30 denne ret lavede Napoleons kok under slaget ved Magengo ca. 1796 |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne