Kartofler skrælles.
Squashen rengøres og skæres i lange strimler med skrællekniven.
Gulerødderne skrælles og skæres i skiver. Grøn peber skæres i små tern.
Hvidløget hakkes i små stykker. - Nu sættes kartoflerne over.
Hæld lidt olie i sauterpanden, nu svitses gulerødderne, grøn peber og hvidløg i ca. 5 min..
Samtidig lægges bøfferne på en anden pande og brun dem hastigt ved kraftig varme, max 5 sek. på hver side, så kødporerne lukkes, (panden er evt. smurt med lidt olie).
Tag bøfferne af panden og læg dem i et stykke stanniol som bøfferne skal pakkes ind i, krydder med salt og basilikum.
Grøntsagerne fordeles i de to pakker og sættes i ovnen på risten, ovnen sættes på 200 grader C og steakene steger i folien i ca. 20 min..
Der hældes lidt mere olie i sauterpanden og nu svitses squashen ved jævn varme
i ca. 10 min. - tilsæt grønsagsbouillonen og lad det simre under låg.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 5729 gange, og udskrevet 178 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider