Rådyrbov - gullasch

Rådyrbov - gullasch, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rådyr - Dyrebov

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : per iversen

Indsendt :      Red:

Rådyrbov - gullasch, billede 4 Rådyrbov - gullasch, billede 1 Rådyrbov - gullasch, billede 2 Rådyrbov - gullasch, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1800 g.dyrebov uden ben
1 dl.hvedemel
1.5 dl.olie
 
 salt
 peber
3 tsk.rosenpaprika
 lidtchili
6 fedhakkede hvidløg
3 hakket løg
3 ds.hakkede tomater
3 grønsags bouillonterning
3 oksekøds bouillonterning
9 dl.vand
9 knuste enebær
 Evt.fløde til jævning
 
Opskrift:
Kødet skæres ud i passende gullasch stykker.

Kødet vendesi hvedemel. Kødet brunes i en pande af flere gange, det brunede kød kommes i en stor gryde. De hakkede løg kan drysses over den sidste portion kød når det er brunet på den ene siden og svitses med her.

Herefter tilsættes salt og peber. rosenpaprika, chili. hvidløg, løg, enebær. Til sidst de hakkede tomater, vand samt bouillonterninger.

Skal stå og simre under svag varme i mindst 2-3 timer.

Herefter har du garanti mørt kød i gryden, velbekomme.

Tips:

Kan evt. supleres med Svampe og forhåndenværende grøntsager. Serveres med kogte kartoffler.


karakterer:
Opskriften er vist 59846 gange,
og udskrevet 1841 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (15 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Harald   -  2022-03-22 15:18:38
Lækkert 👍

lotte maria  -  2013-09-28 17:02:16
Fantastisk opskrift, serverede den med ris istedet for kartofler.