Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Gullasch (fedtfattig)

Gullasch (fedtfattig), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød

Fedtfattig opskrift

Oprindelsesland : Ungarn

UngarnIndsendt :


Gullasch (fedtfattig), billede 4 Gullasch (fedtfattig), billede 1 Gullasch (fedtfattig), billede 2 Gullasch (fedtfattig), billede 3
Fotograf: Jytte  

Ingredienser:
750 g.skært oksekød
2-3 hakkede løg
1 fedhvidløg
1 spsk.Paprika
0.5 dl.ketchup
 salt
 peber
 vand så kødet og gulerødder er dækket
3–4 gulerødder
2 spsk.maizena majsstivelse
 
Opskrift:
Løgene hakkes og steges i en gryde.
Oksekød i tern svitses til det er brunet.
Hvidløget presses og kommes ved kødet.
Vand hældes ved så kød og gulerødder er dækket.
Krydderierne tilsættes.
Gulerødder skrælles, skæres i skiver og kommes i gryden.

Kødet koges under låg og ved svag varme, til kødet er mørt, ca. 1 time.
Ketchup tilsættes og retten smages til.

Maizena udrøres i kold vand, og retten jævnes hermed.


Tips:

Retten serveres med kartoffelmos og en god salat.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2    (67 stemmer)

Opskriften er vist 102877 gange,
og udskrevet 4284 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Jesper   -  2013-11-17 17:22:00
Undgå ketchup som er forfærdelig i gullasch. Kom ægte paprika i allerførste og brænd den af i gryden i fedststof. Tilsæt i stedet tomatpuré fra f.eks en brik

COF  -  2010-01-12 20:14:32
rigtig god ret.. jeg tilføjede intet fedtstof, men svitesede løgene ved medium/lav varme og puttede kødet i.. blev en vellykket ret..

  -  2009-07-18 11:45:50
Super lækker opskrift.. det smager super godt

Aage Voigt  -  2009-02-04 19:24:41
Prøv f.eks. at brune kød og løg i sesamolie og tilsæt ½ dl. mild sød chilisauce det giver en hel utrolig pikant smag, - og selfølgelig ikke ketchup - men flåede tomater.

Frk.c.m.o.  -  2009-01-22 08:35:41
Nu er jeg utrolig dårlig til at følge en opskift, så tilføjede en dåse flåede tomater, porer, og brugte okskebov - med fedtet skåret fra, en spsk ketchup, mere paprika, og kun et stort løg. DET BLEV SUPER GODT!!! Retten fik dog lidt længere end en time, da jeg synes kødet ikke var mørt nok.

Lilly  -  2008-09-28 13:23:27
Jeg synes det er alletiders gullasch god opskrift

  -  2008-09-22 17:29:33
der skal ikke ketchup i gullash, men evt. en ds. flåede tomater, porre, champignon.frisk timian, og et lille kraftben ved

Birgitte  -  2008-02-09 16:54:17
Kød og løg kan sagtens steges i lidt alm. mad olie, og det er stadig fedt fattigt.

Anni  -  0000-00-00 00:00:00
steg det i en gryde i lidt becel flydende margarine

Weber  -  0000-00-00 00:00:00
Prøv med Tomatpyre

Henrik  -  0000-00-00 00:00:00
Hvad steger du løgene og kødet i?