Flækket mørbrad

Flækket mørbrad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Eva Sloth

Indsendt :      Red:

Flækket mørbrad, billede 4 Flækket mørbrad, billede 1 Flækket mørbrad, billede 2 Flækket mørbrad, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 g.Svinemørbrad
 
 Marinade:
0.5 dl.olie
1 spsk.gyroskrydderi eller hvad du bedst kan lide
 
Opskrift:
Mørbraden skæres halv igennem fra hoved til hale. Trykkes flad, så den ligner en flankesteak.

Olie og krydderier hældes i en pose og mørbraden lægges i posen. Luk posen og fordel marinaden på mørbraden ved, at trykke på den.

Kan lægges i køleskabet til senere, men kan også steges eller grilles med det samme, ca. 8 min i alt. Hvile ca. 5 min. og skæres i tynde skiver, skæres skrå (ligesom røget laks).

Tips:

Pomfritter, bearnaisesauce og en god salat, smager godt til. Eller bagekartofler og hvidløgssmør.


karakterer:
Opskriften er vist 83124 gange,
og udskrevet 662 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (22 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Susanne  -  2008-09-10 13:00:19
rigtig god, nem, hurtig og sund. smager lige godt om den er stegt på panden eller grillet.

Line  -  0000-00-00 00:00:00
Er dejlig nem, når man skal grille, den tager ikke så lang tid om at blive færdig