Havregrynskugler 03
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Havregryn Højtid: Jul Oprindelsesland : Danmark Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Lulu Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 119025 gange,
og udskrevet 1913 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (76 stemmer) |
|
Kommentarer Annette Rubin - 2015-11-24 09:06:01 Har lavet den med glutenfri havregryn og lidt sundere med Cheasy smørbar og kogrnde vand til 1 tsk nesskaffe i stedet for fløde. De bliver lidt bløde, men ok og smagen er den samme. anonym - 2011-11-18 11:40:26 Hvis kaffebønne skal erstattes af nescafe, hvor meget færdiglavet nescafe skal man så bruge? Og hvor stærk bør den være? Altså eksempelvis 1 tsk nescafe til ½ dl. kogt vand eller?? Malene - 2011-04-29 12:51:52 hvor mange bliver der sådan ca?(: Ulla - 2010-12-25 14:54:48 Lavede en potion før jul og de er spist - må igang igen her den 25. dec, 2010... Ida og Tina - 2006-12-19 17:02:46 Man kan også lige hælde lidt Baileys i. Og evt. lidt romessens! Mmm:) katrine - 2006-12-17 10:52:32 De smager rigtigt godt. jeg kom dog lidt mere kaffe i og det var godt... Katrine - 2006-12-11 10:03:46 Jerg skriver Bachelor. Olivia 6 år og Amalie 4 år er i mellemtiden optaget af at lave disse dejlige havregrynskugler. Jeg har bare vejet 100 g. smør af, resten har de selv klaret. I stedet for malede kaffebønner har jeg brugt nescafé, og kogt vand (nedkølet en smule, men stadig varmt) i stedet for fløde. Nu håber jeg så bare at der er kugler i skålen (og ikke i maverne), når jeg kommer ud i køkkenet igen :-) Rasmus - 2006-12-07 10:04:54 De er simpelt hen super gode og ja så ka børn også selv lave dem ... alle der læser det her prøv denne opskrift Mette - 2006-12-05 20:43:14 De er rigtig gode.. jeg kom dog ikke kaffen i og de blev alligevel rigtig gode.. Linda - 2005-01-01 01:01:01 De er SUPER lækre. De smager simpelthen så godt. Og så kan børn være med til at lave og SPISE dem :o) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne