Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Blødende Chokoladekage

Blødende Chokoladekage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk. 24 stk.
Kager i formRet : Kager i form - Muffins

Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :


Blødende Chokoladekage, billede 4 Blødende Chokoladekage, billede 1 Blødende Chokoladekage, billede 2 Blødende Chokoladekage, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
400 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
400 gram Mørk chokolade 44% Den almindelige mørke kogechokolade med 44 % kakao.
Fedt ca. 30%

Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
320 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
320 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
10 Hele æg, pasteuriseret 1 pasteuriseret æg vejer ca 50 gram
   
Opskrift:
Smør + chokolade smeltes sammen, flormelis, hvedmel, bagepulver sigtes i den smeltede masse. Ægene vendes i. Fordeles i moffins formene, som er foret med papirkageforme. Fryses.

Tages op lige inden serveringen, og Bages ca 18 minutter ved 200 grader C alm. ovn. De skal være bløde(flydende) indvendig.

Kan serveres med vanilie is og/eller Frugt.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Chokoladekage

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (168 stemmer)

Opskriften er vist 404814 gange,
og udskrevet 7458 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 34300 (8166 kcal)
KJ pr. stk. 1429 (340 kcal)
Vægt ialt 1945 gram
Vægt pr. stk. 81 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1763 KJ (419 kcal)
Protein 6.1 gram
Fedt 25.6 gram
Kulhydrat 42.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Vibeke  -  2020-05-05 21:21:21
Jeg går ud fra, at blommerne skal røres i, og de piskede hvider skal løftes i??? Det står der ikke noget om, og det er jo noget, der godt kan drille

Dorthe   -  2019-05-07 15:43:52
Jeg fik Hold fast 44 forme fyldte men i papir forme er spændt på dem havde ikke helt plads i fryseren så bagte nogle med det samme 😊

Prøvebageren  -  2015-07-31 19:43:45
Jeg har lige prøvebagt dem til en middag i morgen, og jeg brugte silikoneforme (de slap helt perfekt, da jeg skulle servere dem) og de fik 12 minutter ved 200 grader. De skulle nok desværre kun have haft 10 minutter, så det får de i morgen. Jeg brugte en chokolade på 45 %, men jeg synes gerne chokolade-smagen må være stærkere, så næste gang prøver jeg med en lidt stærkere chokolade. Men de var meget, meget lækre og sikken en nem opskrift! :-)

Søren Skyldahl  -  2015-04-14 19:46:49
NEJ det kan ikke tages ud af formen inden de bages så splater de ud på pladen, de smager stadig fin nok men bliver bestemt ikke pæne

  -  2014-08-13 18:42:30
er det æggeblommer eller æggehvider man skal bruge?

line  -  2014-08-10 16:44:29
Hvordan vender man æggene i? :D

Hej  -  2014-06-05 13:16:47
Skal ægene være pasteuriseret?

Amalie  -  2014-04-08 15:09:04
Skal den i fryseren? :-)

Maria Sørensen  -  2014-01-01 22:29:28
De er rigtig gode, men de 18 minutter er for lang tid fandt jeg ud af :(

Dolly  -  2013-10-05 09:14:44
Hvor længe kan de stå i fryseren 1 døgn ? 7 dage ? Hvis man nu skal forberede sig til en fest.

Ture  -  2013-09-24 16:39:32
Jeg landede på 15min fra frossen tilstand på 200° i alm. muffinsforme. Her er stadig en stor, flydende midte, og samtidig en velbagt kant. Og super fed opskrift forøvrigt! Kan anbefale dem med en god is. Køb fx. en liter alm. billig flødeis og rør sammen med en masse friske, finthakkede basilikum-blade og en lille smule finthakket ingefær. Det smager fantastisk til :)

Pia K   -  2013-04-10 21:17:29
I almindelige små forme er 10 min nok, ellers bløder den ikke. Smager himmelsk, ligesom den på Jensens. Jeg smurte formene og de slap formene nemt.

  -  2013-01-22 11:39:01
Jeg har efterhånden lavet små 3000 stk af de her kager og jeg syntes det bedste resultat bliver når der bruges alu forme de kan købes ved special købmanden og de kan genbruges og så bruger jeg sprayfedt til og smøre med. De kan laves med alt muligt chokolade det er kun fatasien der sætter grænser og når man kommer lidt ind i det kan man begynde og lave forskellige smag i dem eller både bruge mørk og hvid chokolade man skal bare passe lidt på den hvide chokolade den er mere flydende end mørk så brug knap så meget af den. Jeg bager dem i en forvarmet ovn på 180 grader i 8-10 fra frossen stand og syntes en syrlig bærkompot og en kold vanijle is passer godt til

Bettina 1965  -  2013-01-05 13:03:19
De her kagfer er bare de bedste i verden, MUMS, 10 tal med pil opsf, herfra,

  -  2012-12-29 21:32:32
Bliver der 24 stk af opskriften ? Og er de til at få ud af formen uden de går i smadder ?

  -  2012-11-10 23:46:49
Så har vi prøvet at lave dem. Vi brugte silikoneforme fra ikea, hvil kan anbefales. Kagerne er rigtig lette at få hele ud. Vi gav vores 15 min fra frossen tilstan, og 10-12 min direkte fra skålen af..

Rasha  -  2012-07-07 23:04:06
Kan jeg være sikker på at den er blød indeni, ligesom dem på jensens, hvis jeg følger opskriften korrekt? :-)

Jette  -  2012-06-09 14:27:51
Fik en serveret fra min rigtig søde genbo en søndag aften. Rigtig lækkert! Hun havde valgt vanilieis og kold hindbærpuré som tilbehør, det kan jeg varmt anbefale. Skal selv have 2 sæt gode venner på besøg den 16. juni, hvor jeg vil servere denne kaloriebombe ved de vil nyde en lækker dessert

  -  2012-05-30 11:14:21
Aldrig har jeg fået SÅ god en dessert. Denne opskrift får særstatus hjemme hos mig.

.  -  2012-05-12 17:50:26
Sand succes! smager lækkert. Når æggene kommer i har dejen meget let ved at skille, et lille tip er at hælde æggene i lidt ad gangen.. vil foretrække at lave dejen i en gryde, så er det nemmere at styre;-)

..  -  2011-12-31 19:11:14
Jeg bagte disse i sommers til min familie som er meget mad og kage glade og nogle veninder, og de alle elskede dem, en lille personlig ændring i opskriften når i har bagt dem nogle gange og de bliver himmelskønne.. Senere bagte jeg dem for hele min klasse og selv fyrene spurgte efter opskriften på disse da de synes de var SÅ lækre.. Så en stor succes blev det til her.

  -  2011-10-09 23:13:19
skal ovnen for varmes ? hvad skal den stå på ?

Lisa  -  2011-07-08 09:50:03
5æggehvider og 5 æggeblommer eller 10af hver?

Sabine  -  2011-02-16 11:37:22
Er det mest praktisk at bruge silikoneforme, eller almindelige papirsforme? jeg har nemlig bøvl med at få dem ordentligt bagt, rundt om er den bagt, men øverst er den stadig flydende, så når jeg tager den ude, af silikoneformen, går den i stykker.

Sannemor  -  2011-01-21 16:00:40
Det skal være de amerikanske muffinsforme 1 dl. Hvis dejen er ved at skille når du tilsætter æggene, kan man redde den ved hurtigt at sætte den over varme igen. Æggene skal i lige fra bægeret. Er meget nem at lave. Jeg serverer med softice og frugtsalat, og både børn og voksne elsker den.

Slagteren  -  2011-01-15 15:52:18
TIL DEM DER SPØRGER OM DE SKAL FRYSES..? JAH DE SKAL DE, DA DET ER HEMMELIGHEDEN MED DEM. MAN KAN UNDVÆRE DETTE MEN RESULTATET ER IKKE DET SAMME OG SVÆR AT FÅ TIL AT BLØDE..

Kate  -  2011-01-03 19:53:21
Det er da den lækreste dessert jeg længe har fået! MmmMmmMMmm... Jeg troede ikke det kunne passe at den var så god når den var så simpel at lave, men den er god nok... Den er lige så nem at lave som det ser ud og den tages direkte fra fryseren og sættes ind i den varme ovn og så smager den FANTASTISK! Jeg gav dem 13 min i den varme ovn...

Randi   -  2010-12-02 17:22:18
Fantastisk! de holder ikke længe i fryseren her hos os :D Skal helst spises sammen med en skive is :D

Charlotte  -  2010-11-16 21:25:37
Fanastisk lækker. Nemme at have i fryseren hvis der kommer uanmeldte gæster :).

FruPontoppidan  -  2010-11-07 13:09:01
Skal man komme dem i fryseren kan man ikke nøges med at komme dem i køleskalbet?? :b

Jesper Rask  -  2010-11-05 17:56:25
Hvorfor ikke lave en hindbær kooli(staves?) ? Hindbær og chokolade går jo godt sammen og den der kage bruger vi også inde på mit arbejde, jeg skal bruge den nytårsaften og ville godt nok vælge at lave en hindbærkooli i stedet

Dorthe  -  2010-09-22 18:27:08
Tak for en dejlig oplevelse

Dorthe Vanman  -  2010-09-22 18:26:01
Det er den skønneste dessert jeg nogen sinde har smagt, tak for den oplevelse

unge  -  2010-08-28 13:01:48
En sand succe, mest fantastiske Muffins, jeg nogen sinde har smagt! Bliver sq svært at finde en opskrift der er lige så god, som denne!! men jeg fandt ud af, at de skal have mindre end 18 min, tror jeg lod mine stå derinde 8 min, det var så de små forme.

Frida  -  2010-08-19 14:59:00
De er super gode, lavede dem i muffinsforme men måtte godt være lidt større! Skal have 10-13 min. Karakter 8 herfra;)

sannemortensen  -  2010-01-18 15:07:44
Skal æggene piskes inden de kommer i, eller skal de bare i lige fra "æggebægeret"?

FruMøller  -  2010-01-15 21:03:54
De er fantastiske! Skulle dog have lidt mindre end 18 min og de skal blive i formen, men er svære at få hele ud inden servering... Karakter 10 herfra!

Metner  -  2010-01-04 18:43:35
Behøver de komme i fryseren?

  -  2010-01-03 21:04:03
MUMS hvor er de bare gode, fik dem nytårs aften sammen med frisk frugt og hjemmelavet vanilje is nejjj hvor er de bare gode!!

Marlene  -  2009-12-27 17:23:52
Er der noget bud på, hvor langtid de skal være i fryseren før de er frosne?

  -  2009-11-19 22:02:58
Det lyder lækkert, tror bare det sagtens kunne gå galt hvis jeg skulle prøve. :)

Per  -  2009-11-07 13:45:27
På billedet har vi brugt en sukkerlage med rød farve, blåbær og mandarinsnitter til pynt.

FruMøller  -  2008-09-14 20:20:55
Kan man mon tage dem ud af formen mens de er frosne og så placere dem på bagepladen og bage dem i kort tid, nok til sprød yderside og blød center? og uden at de splatter helt ud på pladen?