Blødende chokoladekage næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 24 stk.
Ingredienser:
400 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
400 gram Mørk chokolade 44% Den almindelige mørke kogechokolade med 44 % kakao.
Fedt ca. 30%

Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
320 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
320 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
10 Hele æg, pasteuriseret 1 pasteuriseret æg vejer ca 50 gram
   
Energi:
KJ total 34300 (8166 kcal)
KJ pr. stk. 1429 (340 kcal)
Vægt ialt 1945 gram
Vægt pr. stk. 81 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1763 KJ (419 kcal)
Protein 6.1 gram
Fedt 25.6 gram
Kulhydrat 42.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)