Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Marinerede stegeben

Marinerede stegeben, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Jønsson

Indsendt :



Ingredienser:
1000 g.stegeben
7.5 dl.appelsinjuice
1 spsk.soya
 sød fransk sennep
3 fedhvidløg
 Tomatketchup
3 spsk.brun farin
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Fyld en bradepande med benene. Hæld alle ingredienser i en skål og rør rundt. Hæld det over benene og lad det trække mindst 2 timer. Sæt bradepanden i oven på nederste ribbe på 180 grader i 1 1/12 time. Dyp jævnlig benene m. væden.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (8 stemmer)

Opskriften er vist 20267 gange,
og udskrevet 504 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2010-09-04 21:58:18
uha,jeg synes, maden smagte alt for søde

conny  -  2010-04-20 13:35:13
hvis man koger stegebenene først i ca, 1 time, men kun med halvt dækkende vand, bliver benene meget saftigere. Tilsæt marinade og put dem i ovnen ca. 225 gr. i ca. en halv time. Lækkert og meget smagsfuld, fordi de beholder saften da benene nærmest er dampet i ca. knap en time. Lad dem hvile, og læg dem i en bradepande. tilføj grilldressing som smøres på med en "kost" absolut lækkert ved at de først er forkogt inden de kommer i ovnen. Og skyen bliver meget mere kraftig og koncenteret. Husk salt og peber i kogevandet.

mtth  -  2008-11-26 09:58:36
det smagte godt, men næste gang lidt mindre appelsinjuice.

Bodil  -  2008-02-11 21:22:30
Rigtig fin

Mette  -  2008-01-16 19:33:52
Brugte marinaden som retningslinie (havde ikke lige appelsinjuice ved hånden) og brugte kun et fed hvidløg. NØJJJJ hvor var det godt. Den marinade vil være fast i mit køkken fra nu af ;-)

birger  -  2007-07-26 10:00:03
Brug bare rigeligt med hvidløg!