Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kalkunbryst i fad

Kalkunbryst i fad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : jeanette1311

Indsendt :



Ingredienser:
1 kalkunbryst a ca 800 g
3 gulerødder pænt store
3 pæne porre
1 stort løg
2 ds.hakket tomat
2 grøntsagsboullion terninger
1 posepasta skruer eller penne
 salt
 peber
 
 et ildfast fad eller en stegeso eller hvis i har er det bedste nok en ultra plus fra tupperware
 
Opskrift:
Skyl kalkun brystet og fjern eventulle sener. tag så derefter porrene og rens dem og skær i tynde skiver og put dem op i fadet. Skræl gulerødderne og flæk dem på langs og derefter en gang mere på langs og skær dem i små stykker, og put dem op til porrene. Pil løget og skær det i tynde ringe og fordel det ud over grøntsagerne. tag de 2 boullion terninger og læg dem ind i mellem grøntsagerne og tag så derefter brystet og læg i fadet over grøntsagerne, hæld så de 2 dåser tomat henover og krydre med salt og peber. Stil det i ovnen ved 200 grader i ca 5 kvarter. kog pastaen og server til med eventuelt et stykke ciabatta brød. BON APPETIT


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (12 stemmer)

Opskriften er vist 26168 gange,
og udskrevet 1074 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

annerosalia  -  2016-09-24 16:36:24
Denne ret er hurtig og nem at tilberede - når den kommer ud af ovnen er maden klar - det sætter jeg stor pris på - derudover er den kaloriefattig og smager bare godt. Jeg bruger kalkun inderfilet når jeg kan få fat i det (400 g)

Bettina  -  2008-02-24 19:55:19
Jeg havde ikke lige nogen porre, men kom hvidkål i istedet. Det smagte dejligt.