Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Sac kavurma (Anatolsk pande)

Sac kavurma (Anatolsk pande), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød

Oprindelsesland : Tyrkiet

TyrkietIndsendt :



Ingredienser:
600 g.lammesmåkød
 
 Lage:
1 citron saften heraf
1 fedhvidløg
1 tsk.stødt koriander
 salt
 peber
 
1-2 spsk.olivenolie
2 grønne peberfrugter
2 løg
4 tomater
4 dl.bulgur
4 forårsløg
 frisk hakket koriander
 
Opskrift:
Lammekødet skæres i tern og lægges 1-2 timer i en lage af citronsaft, fint revet hvidløg, koriander, salt og peber. Der vendes rundt i kødet så alle stykker røres af lagen.

Peberfrugterne renses og skæres i tern, løgene pilles og skæres i både, omaterne befries for indmad og skæres i både.

Bulguren overhældes med kogende vand eller bouillon og trækker i 20 min. Dette er i de fleste tilfælde nok til at mørne dem, ellers kan man give dem et opkog i vandet og lade dem trække i 10 min. i kogelagen.


Varm en stor jernpande og steg kødet i olie herpå i 10 min. med konstant vending.

Tilsæt peberfrugter og løg, og steg disse med i 3 min. til de er halvbløde, tilsæt tomater i 1 min. Tag panden af varmen og anret med afdryppet bulgur vendt med skivede forårsløg og frisk koriander.

Man kan spise tzatziki til, da det ellers kan blive lidt tørt.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 20934 gange,
og udskrevet 352 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu