Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Pangasiusfilet

Pangasiusfilet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : FerskvandsFisk - Pangasius - Hajmalle

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Pangasiusfilet, billede 4 Pangasiusfilet, billede 1 Pangasiusfilet, billede 2 Pangasiusfilet, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Pangasiusfilet Pangasius er en spisefisk, der bliver opdrættet i ferskvand i Sydøstasien.

Fisken har fast lyst kød, med en let og fin smag.

Pangasius kan steges, koges, bages og grilles.
Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 spsk. Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
350 gram Gulerødder 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
2 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
300 gram Porre 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
500 gram Rosenkål renset vægt
300 gram Spinat, frisk nippet for stilke
Krydderurte miks
   
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Opskrift:
Halespidserne foldes ind under fisken. Fileterne vendes i mel, salt og peber og steges på en varm pande ca 3 minutter på hver side.

Alle grønsagerne undtaget spinaten skæres i skiver.

Start med at riste gulerødderne 3-5 minutter i olivenolien. Tilsæt porrer og rosenkål rist igen et par minutter. Til slut tilsættes spinat og krydderurter som lige vendes med.

Serveres med citron og brød.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (9 stemmer)

Opskriften er vist 88511 gange,
og udskrevet 1397 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 8739 (2080 kcal)
KJ pr. Pers. 2184 (520 kcal)
Vægt ialt 2120 gram
Vægt pr. Pers. 530 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 412 KJ (98 kcal)
Protein 7.1 gram
Fedt 5.8 gram
Kulhydrat 5.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

C. Larsen  -  2009-12-06 13:56:34
Er absolut en fisk man kan eksperimentere med. del fisken og læg imellem finthakkede løg og hvidløg, og masser af finthakket persille, lig smørklatter på, og lad stege i ca. 10-20 min. Læg ærter omkring fisken og perleløg. Riv en kartoffel og tilsæt masser af bredbladet persille, salt, måske lidt chili og bland det. Husk at knuge de revne kartofler fri for vand først. De steges i olie. Det er min ynglingsret. Og så er det ekstem billig at købe i Rema. 10 stk frossen lig med 30,- kr. - 3 kr.pr. stk. Det bliver altid er en billig goumet middag.

  -  2009-02-23 13:43:28
Det er en hajmalle, en voksen udgave af paroon hajer man kan have i akvarie. Minder i smag om en havkat.

middelspeed  -  2008-04-06 06:59:11
hvad er det for en fisk den pangasius