Fyldte mørbrad
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : line Indsendt : Red : |
|
|
smør og alle de hakkede ingredienser
blandes mørbraen skæres på langs næsten igennem og den rørte masse puttes i også på langs. derefter lukkes kødet og stege snoren vikles rundt om kødet så massen blir inden i mørbraden
Tips: kan serveres med ovn bagte kartofler tomat salat og cream fraice med urter |
|
Opskriften er vist 15910 gange,
og udskrevet 265 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Bjørn - 2006-12-29 13:16:14 Og serveres rå, eller hvad? :-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne