Lenes farsbrød
Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød Indsendt af : lene salversen Indsendt : Red : |
|
|
bland farsen med æg salt peber revet løg og mel og lad den hvile
optø butterdejen til den er rulleklar og rul den ud til den passer til et mellen ovnfast fad. Læg butterdejen i fadet fyld halvdelen af farsen på dejen og derpå fordeles et lag afhvidløgsosten gerne hele bægeret, dernæst kommes resten af farsen ovenpå og farsbrødet pakkes ind i butterdejen, oglukkes til. bages i ovn ved 200 grader i 1 time
Tips: tilbehør kartofler skåret i trekanter og rå steges på pande, eller pommes frites der serveres en god bretagnesovs til samt grøntsager af eget valg velbekomme |
|
Opskriften er vist 19350 gange,
og udskrevet 355 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne