Kommentarer
Helle - 2017-06-13 11:32:13 Denne opskrift er nærmest den jeg fik i Slovakiet ude i bjergene. Forskellen er at de tilsatte to - tre spsk paprika, lidt frisk timian og salvie og den kogte i en STOR gryde over ilden i 6 timer dvs den var kogt ind og meget koncentreret. Tomater hører vist ikke til i en ægte gullasch.
Denne opskrift er rigtig god. :-)
Anni Vibeke - 2015-11-14 16:56:05 Denne Gullasch smager rigtig godt. Da jeg er allergisk overfor tomat 🍅, er jeg meget glad for bl.a. denne opskrift. Jeg serverer også kartoffelmos til.
Skal forøvrigt lave denne opskrift i aften 😃
Lars - 2012-12-23 05:27:50 Tomatfri Gullasch - ja, hvad ellers? Har rejst meget rundt i Østrig/Ungarn og lært at lave en rigtig gullasch - ingen steder var de bare i nærheden af at nævne tomater. Ellers, som Morfred nævner - Kommen skal være med - og i øvrigt også laurbærblade. Ville personligt aldrig jævne den med Maizene når kødet er mørt. Drys alm. mel på sammen med paprika og rør lidt rundt til melet sætter sig på kødet - tilsæt så boullion lidt ad gangen til den rigtige konsistens opnås.
mona - 2011-01-24 18:08:38 Vanvittig lækkert!
Morfred - 2010-01-17 11:45:07 Har efterhånden smagt og nydt MANGE gullash-opskrifter. Fælles for alle de mest velsmagende er at der er spidskommen i. Jeg prøvede med 1/4 tsk spidskommen, rosenpaprika i.st.f. den søde, og lidt ekstra jævning, da vi spiser hele kartofler til. Det var mums.
Steffen - 0000-00-00 00:00:00 Kanonlækker! Jeg brugte flydende Becel som fedtstof, gul peber i stedet for rød og jævnede med Maizena sovsejævner (lys). Fulgte derudover opskriften nøje
Anni - 0000-00-00 00:00:00 Denne tomatfri Gullasch smager fremragende. Jeg tilføjede lidt mere bouillon. Jeg kan stærkt anbefale denne ret.
|