Grovboller, lækre og fedtfattige
Hovedingrediens : Gryn / Korn - 5-kornsblanding Fedtfattig opskrift Indsendt af : Mariposa Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 199450 gange,
og udskrevet 3537 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (71 stemmer) |
|
Kommentarer Lea - 2013-04-04 11:29:48 Rigtig gode boller men tilsæt lidt mere mel. Jeg lavede dem med havregryn i stedet for klid og det smagte fint. celina - 2013-01-05 18:17:34 Gode boller! Smager dejligt, og er dejligt sunde:) Anbefales Malene - 2011-12-20 16:00:23 verdens bedste boller !!!! anonym - 2011-11-25 18:07:47 Behøvede ikke at hælde kogende vand over og lade det trække i to timer. Jeg erstattede også klid og hørfrø med ekstra solsikkekerner og græskarkerner. Derudover kan man også erstatte vandet med juice, det giver også masser af gode vitaminer :) - Synes dog der skal omtrent dobbelt så meget mel i, end den oprindelig opskrift siger. Ellers er de super gode ! Anna April - 2010-09-29 11:24:03 Man kan også bare vælge at koge 5-kornsblandingen, hørfrøene og kliden i et par minutter. Efter 5 minutter i kogende vand, og vandet er kogt væk, er de helt parate og spiselige - ingen grund til at bruge to timer ;) Husmoderen - 2010-09-23 15:21:25 Hvorfor skal man både bruge solsikker-kerne og hørfrø når disse allerede er i 5-kornsblandingen?! Så tilføjer jeg hellere mere af 5-kornsblandingen og lidt mere vand. Dertil kan der også tilføjes rosiner :D Louis - 2010-01-20 18:55:12 det tager lang tid at lave men når de så er lavet så ummmmm..... De er bare så fantastik sunde og de smager også rigtigt godt vi er begyndt at bage dem hele tiden og de passer til alle situationer. Tea - 2010-01-08 15:56:37 Hvorfor Hvedemel??? Det er jo grovboller!!! 1 dl. vand mere og fuldkornsmel..så er de SUPER SUNDE Asta - 2009-10-04 16:18:19 Rigtig lækre boller! Mmmmmmmm både sunde OG smager bedre end andre usunde Per - 2009-09-18 21:40:03 De blev lidt flade, måske det vil hjælpe med lidt ekstra mel. Og så skulle de vist have haft 5 minutter mere, de tager ikke så meget farve så det er lidt svært at bedømme hvornår de er bagte. Ole - 2007-10-19 11:43:52 De tager tid at lave, men er det værd! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne