Grovboller, lækre og fedtfattige næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 15 stk.
Ingredienser:
70 gram Hørfrø 1 tsk. vejer ca. 4 gram.
1 spsk. vejer ca. 12 gram.
1 dl. vejer ca. 70 gram.
125 gram 5-korns blanding 5-korns blanding består af:
Knækkede hvedekerner, knækkede rugkerner, sesamfrø, solsikkerkerner, hørfrø.

1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 70 gram
100 gram Havreklid. dansk
4 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
1 dl. A38 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

A-38 er et syrnet mælkeprodukt, som består af mælk med et fedtindhold på 0,5 til 3,5 %, der er højpasteuriseret, homogeniseret og syrnet med mælkesyrebakterien Lactobacillus Acidophilus.

Det er en mild form for yoghurt/ymer.
50 gram Gær, frisk
1.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 tsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
400 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

300 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
75 gram Solsikkekerner 1 dl. 60 gram
   
Energi:
KJ total 13858 (3299 kcal)
KJ pr. stk. 923 (219 kcal)
Vægt ialt 1630 gram
Vægt pr. stk. 108 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 850 KJ (202 kcal)
Protein 7.2 gram
Fedt 6.5 gram
Kulhydrat 31.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)