Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Svinemørbrad i baconsvøb

Svinemørbrad i baconsvøb, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lotte

Indsendt :



Ingredienser:
1 pudset svinemørbrad
1 pk.sliced bacon
 Krydderurtemix fra Santa Maria
 Allroundmix fra Santa Maria
 
Opskrift:
Kryder mørbraden godt hele vejen rundt med krydderierne og vikel baconskiverne hele vejen om den. Baconen skal dække hele mørbraden, så kun lidt af enderne kan ses. Steg den i et ildfast fad i 30 min. i en varmluftovn ved 200 gr. Lad den trække, tildækket med staniol og et viskestykke.

Tips:

Serveres i skiver med kartoffelbåde og Verdens bedste baconsauce og salat. Bør for mørhedens skyld spises samme dag.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (9 stemmer)

Opskriften er vist 35282 gange,
og udskrevet 1126 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Gitte  -  2012-04-21 17:25:02
Fantastisk god opskrift, som jeg efterhånden har lavet en del gange til gæster. Altid en succes!!

Baconkogebogen.com  -  2011-02-05 18:44:23
Man kan med fordel skære mørbraden halvt igennem og fylde dem med fx. pesto

anja  -  0000-00-00 00:00:00
anvend evt. basilikum og timian i en olie marinde og lad mørbraden trække i 24 timer, det smager også godt