Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Dampet rødtunge i sommerkål med kartoffel- og advocadokompot samt karrysauce

Dampet rødtunge i sommerkål med kartoffel- og advocadokompot samt karrysauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Rødtunge

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Dampet rødtunge i sommerkål med kartoffel- og advocadokompot samt karrysauce, billede 4 Dampet rødtunge i sommerkål med kartoffel- og advocadokompot samt karrysauce, billede 1 Dampet rødtunge i sommerkål med kartoffel- og advocadokompot samt karrysauce, billede 2 Dampet rødtunge i sommerkål med kartoffel- og advocadokompot samt karrysauce, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 savoykål Et savoykål vejer ca 500 gram
600 gram Rødtungefilet uden skind
4 dl. Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Hvidvin. tør 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
  Kartoffel- og advocadokompot:
8 Kartofler 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
1 Avocado 1 avocado vejer ca. 150 gram hel. Uden skal og sten ca. 100 gram.
2 Rødløg 1 almindeligt rødløg vejer ca. 100 gram pillet vægt
1 bdt. Bredbladet persille Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
  Karrysauce:
1 Rødløg 1 almindeligt rødløg vejer ca. 100 gram pillet vægt
1 tsk. Karry
Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   


Opskrift:

Sæt først kartoflerne over.

Blancher hele blade fra kålet. Giv rødtungefileterne lidt salt og peber. Rul fileterne ind i kålbladene. Lav ca. 6-8 ruller. Hæld vand og hvidvin i en gryde. Heri dampes de indrullede fileter i ca. 4-5 minutter. Væden skal gemmes til karrysaucen.

Kartoffel- og advocadokompot:
De forkogte kartofler, advocadoen samt 2 rødløg skæres i tern og sauteres på en hed pande i ca. 3-4 minutter. Tilsæt hakket bredbladet persille.

Karrysauce:
1 rødløg snittes i tern og svitses med karry i lidt smør på en pande. Væden fra fileterne tilsættes sammen med fløde. Smag til med salt og peber.

Evt. pasta som tilbehør.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (8 stemmer)

Opskriften er vist 28308 gange,
og udskrevet 756 gange.


Energi:
KJ total 9400 (2238 kcal)
KJ pr. Pers. 2350 (559 kcal)
Vægt ialt 3203 gram
Vægt pr. Pers. 800 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 293 KJ (69 kcal)
Protein 4.5 gram
Fedt 2.1 gram
Kulhydrat 8.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu