Dampet rødtunge i sommerkål næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
1 Savoykål, renset vægt Et savoykål vejer ca 500 gram
600 gram Rødtungefilet uden skind
4 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Hvidvin, tør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
  Kartoffel- og advocadokompot:
8 Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
1 Avocado 1 avocado vejer ca. 150 gram hel. Uden skal og sten ca. 100 gram.
2 Rødløg, pillet vægt 1 almindeligt rødløg vejer ca. 100 gram pillet vægt
1 bdt. Bredbladet persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
  Karrysauce:
1 Rødløg, pillet vægt 1 almindeligt rødløg vejer ca. 100 gram pillet vægt
1 tsk. Karry
Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Energi:
KJ total 9400 (2238 kcal)
KJ pr. Pers. 2350 (559 kcal)
Vægt ialt 3203 gram
Vægt pr. Pers. 800 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 293 KJ (69 kcal)
Protein 4.5 gram
Fedt 2.1 gram
Kulhydrat 8.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)