|
1 |
|
Savoykål, renset vægt1 Savoykål, renset vægt Et savoykål vejer ca 500 gram
|
600 |
gram |
Rødtungefilet uden skind600 gram Rødtungefilet uden skind
|
4 |
dl. |
Vand4 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
1 |
dl. |
Hvidvin, tør1 dl. Hvidvin, tør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
|
|
Peber Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
|
|
|
Salt Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
|
|
|
|
|
Kartoffel- og advocadokompot:
|
8 |
|
Kartofler, skrællet vægt8 Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
|
1 |
|
Avocado1 Avocado 1 avocado vejer ca. 150 gram hel.
Uden skal og sten ca. 100 gram.
|
2 |
|
Rødløg, pillet vægt2 Rødløg, pillet vægt 1 almindeligt rødløg vejer ca. 100 gram pillet vægt
|
1 |
bdt. |
Bredbladet persille, frisk1 bdt. Bredbladet persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
|
|
|
|
|
|
Karrysauce:
|
1 |
|
Rødløg, pillet vægt1 Rødløg, pillet vægt 1 almindeligt rødløg vejer ca. 100 gram pillet vægt
|
1 |
tsk. |
Karry1 tsk. Karry
|
|
|
Smør Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
|
1 |
dl. |
Piskefløde1 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
|
|
Peber Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
|
|
|
Salt Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
|
|
|
KJ total 9400 (2238 kcal)
KJ pr. Pers. 2350 (559 kcal)
Vægt ialt 3203 gram
Vægt pr. Pers. 800 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 293 KJ (69 kcal)
Protein 4.5 gram
Fedt 2.1 gram
Kulhydrat 8.4 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
| |
Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)
|