store tomater skåret i tynde både(evt. 3 bøftomater)4-5 store tomater skåret i tynde både(evt. 3 bøftomater)
250
g.
skinke i strimler250 g. skinke i strimler
1
dl.
piskefløde (3/4 dl mælk kan bruges)1 dl. piskefløde (3/4 dl mælk kan bruges)
Opskrift:
Bacon ristes gyldent på en varm pande. Stegefedtet hældes fra, tomatbåde tilsættes og varmen sænkes. Koger/steger indtil tomaterne er kogt ud. Skinke strimler og fløde tilsættes, og retten koges i ca. 2 min. Serveres med kogte ris.
Tips:
Enormt hurtig aftensmad, og det smager virkelig godt!
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 3548 gange, og udskrevet 81 gange.
Kommentarer
Nerro - 2010-05-20 18:18:58 Engadir o Parreira é realmente revoltante
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider