Kommentarer
- 2010-05-16 16:34:05 Den er rigtige, god for den lave jeg altid til mine gæster, ok.
Så der for vil jeg giver den 10 sterne, dens udsent samt smag og pyntingen ligeså. Fra Monica Sørensen
Line - 2008-11-07 12:40:26 Den blev rigtg god , helt uden sukker , men kun med søde middel .. ¤ doblet dog portionen , til 5 voksende ( 1 af dem diabetiker )
Line - 2008-11-06 19:39:39 Tror du det er muligt at lave den kun på søde middel , helt uden naturlig sukker , eller vil det måske få det indflydelse på konsistensen ? Vh Line
- 2008-10-27 13:47:42 en diabetespatient skal have en fedtreducerer kost så der må ikke være piskefløde i denne opskrift
Ida - 2008-09-21 16:59:33 Til Karina s: Fordi diabetikere ikke må få sukker - ihvert fald ikke så meget som ikkediabetikere. Det giver forhøjet blodsukker, hvilket kan være meget farligt.
Karina s - 2008-08-23 09:06:11 Hvorfor er der til 4 diabetikere, men kun 2 ikke diabetikere? og en anden ting er det er meget små portioner. Jegf har lige lavet til 6 personer( 1 diabetiker og 5 ikke diabetikere) jeg lavede 4 gange opskriften, og synes det er meget lidt. Jeg gad godt se 16 diabetikere dele det og se dem have en følelse af at de har fået nok... dettror jeg er umuligt.
Karina - 0000-00-00 00:00:00 VIGTIGT! Detskal værepastauriserede æggeblommer, på grund af risiko forsalmonella!
|