Citronfromage, diabetes næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 2 Pers.
Ingredienser:
2 Husblas, blade 1 blad husblas vejer ca. 1.7 gram,
2 Æggeblommer, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
1 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 spsk. Perfect Sød (Sødemiddel) 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Perfect Sød er et flydende sukkererstatning
Dosering:
1 tsk. = 44 gram sukker
1.1 dl. = 1000 gram sukker
2 Æggehvider, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggehvide vejer ca. 33 gram
0.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Citronsaft. friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 tsk. Citronskal 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 40 gram
   
  Pynt:
0.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Citronskal 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 40 gram
   
Energi:
KJ total 2264 (539 kcal)
KJ pr. Pers. 1132 (269 kcal)
Vægt ialt 257 gram
Vægt pr. Pers. 128 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 878 KJ (209 kcal)
Protein 6.3 gram
Fedt 17.4 gram
Kulhydrat 7.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)