|
500 |
gram |
Oksekød, hakket ca. 10% fedt500 gram Oksekød, hakket ca. 10% fedt
|
2 |
ds. |
Hakkede tomater, 400g2 ds. Hakkede tomater, 400g 1 dåse vejer normalt 400 g.
|
150 |
gram |
Majs. kerner. konserves150 gram Majs. kerner. konserves 1 dl. afdryppede majskerner fra dåse vejer ca. 60 gram.
|
1 |
|
Rød peberfrugt1 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
|
1 |
|
Grøn peberfrugt1 Grøn peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
|
1 |
|
Løg, pillet vægt1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
|
250 |
gram |
Champignoner, renset vægt250 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
|
200 |
gram |
Cocktailpølser200 gram Cocktailpølser En enkelt cocktailpølse vejer ca. 9 gram
|
2 |
fed |
Hvidløg2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
|
|
|
Maizena majsstivelse Maizena majsstivelse 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
|
|
|
Kulør Kulør
|
|
|
Paprika Paprika
|
1 |
tsk. |
Oregano, tørret1 tsk. Oregano, tørret
|
1 |
tsk. |
Basilikum, tørret1 tsk. Basilikum, tørret
|
|
|
Salt Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
|
|
Peber Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
|
|
|
|
| |
svits oksekødet i en stor gryde på fuld knald -sammen med grofthakket løg hvidløg og kryderier.
tilsæt peberfrugt i store tern og champignoner i kvarte.
efter 2 min. med omrøring tilsæt fl. tomater og kom vand i de to tomme dåser og tilsæt det til retten.
bring i kog og tilsæt majs kulør og jævner.
jævn til retten har en sovset konsistens.
tilsæt hele cocktailpølser og lad simre i 4 min.
Tips:
servér med kartoffelmos, pasta eller ris.
velbekomme.
OBS - børnene kan også være med
|