Efterårsgryde næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
500 gram Oksekød, hakket ca. 10% fedt
2 ds. Hakkede tomater, 400g 1 dåse vejer normalt 400 g.
150 gram Majs, konserves 1 dl. afdryppede majskerner fra dåse vejer ca. 60 gram.
1 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
1 Grøn peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
250 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
200 gram Cocktailpølser En enkelt cocktailpølse vejer ca. 9 gram
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
Maizena majsstivelse 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Kulør
Paprika
1 tsk. Oregano, tørret
1 tsk. Basilikum, tørret
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 8017 (1909 kcal)
KJ pr. Pers. 2004 (477 kcal)
Vægt ialt 2308 gram
Vægt pr. Pers. 577 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 347 KJ (82 kcal)
Protein 6.8 gram
Fedt 4.4 gram
Kulhydrat 4.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)