Kommentarer
Michaela - 2017-10-22 15:42:48 Jeg lade frosen hindbær i formen før dejen, så fik kagen en frisk smag. Vi nød den alle :)
iris mormor - 2017-01-26 19:44:56 rigtigt god kage spiste en hel kage til 20 personer kh mormor iris
Agnethe - 2016-03-03 15:10:08 Hvilken str form er der brugt ???
Marianne i Nice - 2015-07-09 08:49:28 Super kage "fondant" som man siger i frankernes land lol - men sikken en masse kalorier, men pyt skal vaere saa lad det vaere - he he
Guldsen - 2015-02-24 21:49:57 Jeg har da virkelig aldrig bagt endsige smagt noget så lækkert.
Marianne i Nice - 2014-02-15 14:23:18 Brug letsaltet smør så er det nok salt - men helt rigtigt lidt salt fremhævet smagen.
Marianne i Nice - 2013-02-06 19:01:36 1000 tak for denne opskirft, men ville nok bruge en chokolade der var lidt mere bitter næste gang da den var meget sød med kun med 44 procent hellere 65/75, med al det sukker der er i.
- 2012-12-04 12:57:29 tiden passer perfect den skal bare står lidt indtil den er kold så holder den sin faste form og mega lækker blød og så ikke give den få meget mere i ovnen
Lærke. - 2012-11-06 15:43:00 Den er god, men bagetiden passer ikke helt:)
- 2012-10-15 14:09:04 Hvad er evt
- 2012-06-24 00:05:39 Skal der ikke bagepulver i ???
www.sct-joseph-nyk.dk - 2012-03-22 13:09:47 den er mega lækker lavede den i hjemkunskab nam nam nam nam nam nam nam nam nam nam
- 2012-02-29 21:05:58 Der kan sagtens skæres ned til 200 gram sukker og 120 gram smør. Smager vidunderligt!!!
kenneth - 2012-02-04 18:31:47 Shuft for en sholler kage, vi digger den maks... tak for det homie!
Stine - 2012-01-19 16:06:08 Mmm mega lækker kage den bedste:-)
vanessa gashi - 2011-12-23 14:21:58 mmmmmmmm tusind tak for at skrive denne ingrediens den smager herligt og jeg elsker den er vild med den så tusind tak
karina - 2011-08-11 18:11:57 prøv med toms appelsinchokolade. det er bare alt for godt :)
Sarah&Klara - 2011-06-09 15:06:22 Rigtig Rigtig go'!;D
Smager ekstra godt varm og med lidt flormelis glasur(-;
-Og rigtig nem!
Vores skulle kun have Ca 21 minutter fordi den ikke var så høj..
den lille bage tøs - 2011-05-14 15:42:34 hvor stor bliver kagen???
Emma - 2011-03-14 16:01:22 Super go kage!!
Lige til jeg der skriver den skal have længer tid end der står i opskriften men det skal den altså IKKE for det er en FRANSK chokoladekage og de skal være rigtig bløde og næsten kun være halv bagt :D
Soft-ice - 2010-09-24 09:25:15 hvor meget vanillesukker skal der i
sobia - 2010-07-17 21:06:16 prøv kagen, den er simpelthen god og let at lave... kan vrmt anbefales
Maryam - 2010-04-10 20:00:46 en rigtig god kage. jeg har lige bagt den til min familie, og de syntes den smagte rigtig godt.
mads 10 år - 2010-04-09 18:52:17 det er en soper lkæker kage og den første kage jag har bagt selv den smager super god hilsen mads fra sdr.stenerup
Malene - 2009-03-30 13:17:24 Jeg prøver at bage den med min farmor
Kokkehuset - 2008-04-13 14:44:15 Meget lækkert, men det kunne godt være der skulle være lidt salt i .. af den fineste slags. Det ville gøre den perfekt. Husk:
ALTID salt!!! ellers har den ingen smag !
Emma - 2008-01-15 08:57:19 det er en lækker ret:)
Stine - 2006-12-12 21:06:19 Bagetiden er perfekt, hvis man vil have den til at være lidt blød indeni - og det er det bedste!
Louisa - 2006-12-01 14:26:31 rigtig lækker kage, men den skal ihvertfald have 10-15 min mere end der står
Susse - 0000-00-00 00:00:00 Den var populær! Serverede den med lidt syltede blommer (6-8 store blommer skåret i tern og kogt 5 min. i en sukkerlage med ½ dl og 50 gr. sukker)
Cath & Nicklas - 0000-00-00 00:00:00 Suveræn!Virkelig lækker kage!
Wagner - 0000-00-00 00:00:00 Suveræn god opskrift, ekstrem nem og tag så lige at knald noget 70 % Valrhone chokolade i. SUPER kage!
joni - 0000-00-00 00:00:00 hvor lang tid skal den bage
søgaard - 0000-00-00 00:00:00 bagetiden passer ikke (: men de smager paradisisk !
Åsa - 0000-00-00 00:00:00 den ser go' ud men jeg har ikke tid til at bage den (spise den hehe)
|