Bjørns hjemmelavet karrysild

Bjørns hjemmelavet karrysild, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
FrokostRet : Frokost - Frokostsild

Hovedingrediens : SildeFisk - Sild

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Bjørn kok

Indsendt :      Red:

Bjørns hjemmelavet karrysild, billede 4 Bjørns hjemmelavet karrysild, billede 1 Bjørns hjemmelavet karrysild, billede 2 Bjørns hjemmelavet karrysild, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
250 gram Marineret sildefileter Stor sildefilet 80 gram
alm. sildefilet 60 gram

Beregn 1 alm. sildefilet pr. person til frokost.
   
  Dressing:
2 dl. Mayonnaise 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 dl. Cremefraiche 38% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 tsk. Karry
2 tsk. Gurkemeje, stødt
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 Rødløg, pillet vægt 1 almindeligt rødløg vejer ca. 100 gram pillet vægt
2 Pigeon æble Pigeon æble er et lille meget rødt æble som fortrinsvis bruges op til jul.

Vægt ca 60 gram urenset.
   
  Pynt:
Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
   
Opskrift:
Fileterne skæres i passende stykker.

Mayonnaise og creme fraiche røres med karry og smages til med salt.

Finthakket rødløg og æbler i fine tern blandes i, tilsæt evt. lidt sildelage til en passende flydende konsistens.

Til slut vendes sildestykkerne i dressingen.

Serveres i skål, pyntet med både af kogte æg, tomatbåde og dildkvist.


karakterer:
Opskriften er vist 166403 gange,
og udskrevet 3941 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (50 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 12269 (2921 kcal)
KJ pr. Pers. 3067 (730 kcal)
Vægt ialt 836 gram
Vægt pr. Pers. 209 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1467 KJ (349 kcal)
Protein 4.6 gram
Fedt 33.6 gram
Kulhydrat 9.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2018-12-08 12:00:08
Lavede den til julefrokosten. Blev en mega succes !

Carina  -  2018-03-29 07:51:03
Hvor længe før anvendelse kan den laves...

Lasse  -  2016-12-23 13:08:53
Super lækker, mums !

niels  -  2011-09-29 21:52:42
Super god og lækker.

  -  2011-09-06 11:39:04
super smager perfekt

Berit  -  2010-03-26 09:29:50
Det er en fantastisk god opskrift, kan helt klart anbefales.

Kirsten  -  0000-00-00 00:00:00
En rigtig god karrysild, men man kan sagtens bruge flere sildefileter f.eks brugte jeg 12-14 sildefileter.