Bjørns hjemmelavet karrysild næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
250 gram Marineret sildefileter Stor sildefilet 80 gram
alm. sildefilet 60 gram

Beregn 1 alm. sildefilet pr. person til frokost.
   
  Dressing:
2 dl. Mayonnaise 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 dl. Cremefraiche 38% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 tsk. Karry
2 tsk. Gurkemeje, stødt
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 Rødløg, pillet vægt 1 almindeligt rødløg vejer ca. 100 gram pillet vægt
2 Pigeon æble Pigeon æble er et lille meget rødt æble som fortrinsvis bruges op til jul.

Vægt ca 60 gram urenset.
   
  Pynt:
Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
   
Energi:
KJ total 12269 (2921 kcal)
KJ pr. Pers. 3067 (730 kcal)
Vægt ialt 836 gram
Vægt pr. Pers. 209 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1467 KJ (349 kcal)
Protein 4.6 gram
Fedt 33.6 gram
Kulhydrat 9.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)