Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Helstegt oksemørbrad med bacon og tomat

Helstegt oksemørbrad med bacon og tomat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : pjuske

Indsendt :



Ingredienser:
600 g.Oksemørbrad
2 fedhvidløg
 soltørrede tomater
1-2 løg
150 g.bacon
 
 Tilbehør:
 bagekartofler
 salat
1 pk.knor pebersovs el. hjemmelavet
 
Opskrift:
Løg, hvidløg og tomater hakkes, det hele ristes på panden, og tages af for at afkøle.


Mørbraden brunes på tør pande, på alle sider.
Læg baconskiverne side om side, og til sidst en skive på tværs. læg de ristede løg med mere på og til sidst mørbraden. det hele pakkes ind og den sidste skive ( som ligger på tværs) lukkes om. luk med en kødnål.

Det hele puttes i en opvarmet ovn, 200 grader C ca. 15-20 min. prøv evt. med et stege termometer.

Varm sovsen.

Serveres med bagekartofler og salat.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (21 stemmer)

Opskriften er vist 74462 gange,
og udskrevet 1852 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Søren Danielsen  -  2011-03-18 20:59:16
Når mørbraden er pakket ind, tages et ovnfast fad og skiveskårne champignon ligges i et tykt lag (2-3 cm) i bunden og vand hældes ved så det står ca 0,5 cm over bunden og mørbraden ligges ovenpå champignon laget og steges i ovnen. Når stegen er færdig laves sovsen på væden fra bradepanden MUMS!!!

  -  2008-10-05 17:44:23
Ubeskriveligt. jeg kan bare sige, prøv den. Uhm.

Inger Christensen  -  0000-00-00 00:00:00
Især med bagt kartoffelmos med bacontern i

Inger Christensen  -  0000-00-00 00:00:00
rigtig godt