Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kalve-lårtunge

Kalve-lårtunge, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvelårtunge

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
6-800 g.lårtunge
 peber
1 laurbærblad
 
Opskrift:
Kom kalvelårtungen i kogende vand i en gryde. Vandet skal lige netop dække kødet. Kog op og skum urenheder væk med en hulske. Tilsæt krydderierne. Dæmp varmen og lad kødet simre til det er mørt - ca. 30 min. Sluk for varmen og lad kødet hvile i 20 min. i kogelagen. Ved brug af stegetermometer slukkes, når centrumtemperaturen er 60 grader. Derefter tages lårtungen op af kogelagen og skæres i 3-4 mm. tynde skiver på tværs af kødtrådene.

Forslag til tilbehør: Peberrods-sovs, kartofler og evt. kogte rosenkål.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (6 stemmer)

Opskriften er vist 61122 gange,
og udskrevet 1172 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu