Cod Japaneese

Cod Japaneese, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : A.Crewe

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
2-3 torskefileter
 basmatiris vild ris eller fransk ris fra Rhone
100 g.svampe gerne kantarel
0.5 squash
1 lille æble
0.5 rødløg
1 lille håndfuld fintsnittet fennikel
 olivenolie
 salt
 lidtcitron
 
Opskrift:
De 2 slags ris blandes og ristes let i olivenolie vand hædes på i forholde 1-3. Salt kommes ved og det bringes i kog. Koger ca. 25 min.under låg til al vand er dampet væk. Imens er alle grønsager renset og snittet. Svampene kan også være tørrede. Men skal udblødes ca. 30 min.


Først ristes sqush og rødløg på panden i rigeligt olivenolie derefter svampe og til sidst tynde æblebåde og strimlet fennikel. Må ikke blive blødt.

Torskefiletterne dampes ovenpå risen de sidste 3-5 min. afhængig af tykkelse. Den varme salat krydres med urtesalt og dryppes med citron. Hvis man ønsker dyppelse/sovs kan man servere en beurre blanc til retten. Men sauce anbefales ikke, da den kan spolere den fine smagsoplevelse.

Anret med ris først så torsk evt i mindre stykker den lune salat anrettes over torsken. Velbekomme

Tips:

kantareller æbler og fennikkel giver en dejlig "efterårssmag" til fisken. En god ret også til slankefolk !


karakterer:
Opskriften er vist 6410 gange,
og udskrevet 99 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu