Persillesauce
Hovedingrediens : Krydderurter - Persille Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Persillen skylles og hakkes.
Smørret smeltes, mel tilsættes og smør og mel røres sammen. Mælk tilsættes lidt efter lidt. Smag til med salt og peber. Den hakkede persille tilsættes og røres i saucen. |
|
Opskriften er vist 29809 gange,
og udskrevet 739 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Johs Larsen sønderjyden ☀️ - 2015-02-04 08:16:36 Det er en dejlig bog du kan finde alt. Og så er den skrevet så alle kan forstå den. Kirsten - 2014-02-06 23:25:08 Jeg lærte som ung, at runde sovsen af med lidt sukker. Så bliver den perfekt. Dorthe - 2012-02-06 10:31:32 Herlig sovs-- men en klat smør inden serveringen-i sovseskålen-gør den endnu bedre-men ikke hjertevenlig-men um hvor den smager af fårår. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne