Persillesauce næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

5 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 bdt. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
Energi:
KJ total 3291 (783 kcal)
KJ pr. Pers. 822 (195 kcal)
Vægt ialt 668 gram
Vægt pr. Pers. 167 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 492 KJ (117 kcal)
Protein 3.4 gram
Fedt 8.9 gram
Kulhydrat 6.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)