røde peberfrugter i strimler2 røde peberfrugter i strimler
2
løg finthakket2 løg finthakket
maizena majsstivelse maizena majsstivelse
5
dl.
svinebouillon5 dl. svinebouillon
0.5
dl.
tomatpuré0.5 dl. tomatpuré
2
spsk.
paprika2 spsk. paprika
2
dl.
Skummet mælk2 dl. Skummet mælk
salt salt
peber peber
evt.
presset hvidløg evt. presset hvidløg
Opskrift:
Mørbraden afpudses, brunes på alle sider og steges ca. 15 min. til sæt lidt vand så den ikke brænder på. Den tages af panden og hviler tildækket, mens saucen tilberedes.
Peberfrugten svitses nogle minutter på panden og tages op. Løgene svitses, når de bider på bunden tilsættes vand som koges væk, når løgene er klart tilsættes bouillonen. Derefter tilsættes tomatpuré, paprika og mælk. Saucen jævnes med maizena og smages til med salt og peber. Peberfrugten tilsættes.
Kødet skæres i tynde skiver lidt på skrå og serveres med saucen til.
Tips:
Server evt. med bagt kartoffelmos og grønsager.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.8
(30 stemmer)
Opskriften er vist 55888 gange, og udskrevet 2784 gange.
Kommentarer
Tanja - 2011-11-11 18:27:10 paprikasauce er super god
Hanne Eiersted - 2009-07-19 19:02:03 Det er bare en super lækker ret og nemt at tilbrede .
Kan klart anbefaldes herfra .
- 0000-00-00 00:00:00 er også god med champignong i
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider