Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Koteletter i vin

Koteletter i vin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Familie Jensen

Indsendt :


Koteletter i vin, billede 4 Koteletter i vin, billede 1 Koteletter i vin, billede 2 Koteletter i vin, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 Svinekoteletter 1 svinekotelet vejer ca. 125 gram.
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
0.25 tsk. Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
2 ds. Flåede tomater, konserves 1 ds. flåede tomater vejer 400 gram
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 Æbler 1 mellemstort æble vejer ca. 80 g. skrællet vægt

1 dl. revet æble vejer ca. 70 gram.
3 dl. Hvidvin. tør 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Ris:
4 dl. Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
8 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Opskrift:
Skær et par snitter i fedtkanten på koteletterne så de holder facon! Brun smørret på panden og steg koteletterne og drys salt og peber på.

Løg og æbler skal hakkes fint.

Mos de flået tomater og kog det godt igennem. Dernæst si tomaterne fra. væden fra tomaterne tilsættes æbler,løg, hvidvin, fløde og smag til med salt & peber og lad det koge igennem.

Put koteletterne i en ildfast fad og tilsæt sovsen, pynt tilsidst sovsen med klatter fra de frasiet tomater.

stegetid i ovnen 15 min ved 200 grader.

Serveres med løse ris.

Tips:

For at gøre retten nem kan det laves dagen før og det giver samtidig en bedre smag. Ikke mindst giver det mere tid til sine gæster.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (4 stemmer)

Opskriften er vist 15148 gange,
og udskrevet 210 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 15058 (3585 kcal)
KJ pr. Pers. 3764 (896 kcal)
Vægt ialt 3233 gram
Vægt pr. Pers. 808 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 465 KJ (110 kcal)
Protein 4.5 gram
Fedt 5.4 gram
Kulhydrat 9.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

jensen  -  2012-05-18 17:04:22
Fantastik godt at fryse med smager lige godt ;)