Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Nem rød kylling

Nem rød kylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 hel stor kylling ELLER 800 gr. kyllingefilet (Kalkunbryst kan også bruges)
 
 Lidtolie
1 hel flaske engelsk sovs
1 hel flaske tomatpuré (IKKE koncentreret i dåse)
5 dl.piskefløde
2 tsk.paprika
 salt
 peber
 
Opskrift:
Den hele kylling befries for løst skind og hakkes ud i 8-10 stykker (med ben i) eller filet´en/kalkunbrystet skæres i tern på 2x2 cm og brunes godt i lidt olie i en meget varm stegegryde. Alle de andre ingredienser hældes i og retten simrer i 30 minutter. Serveres med ris og godt brød.

Tips:

Det lyder specielt med en hel flaske engelsk sov, men retten er meget lækker. Den er ikke stærk, blot godt krydret. Meget nem at lave.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
1.2    (5 stemmer)

Opskriften er vist 5462 gange,
og udskrevet 97 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu