lidt grønsagsbouillonekstrakt lidt grønsagsbouillonekstrakt
2
fed
hvidløg2 fed hvidløg
1-1.5
spsk.
sød fransk sennep1-1.5 spsk. sød fransk sennep
1
tsk.
estragon1 tsk. estragon
0.5
tsk.
sort peber, evt salt0.5 tsk. sort peber, evt salt
Opskrift:
Steg kødet til det er rosarødt på en stor pande, og tag det op og hold det varmt.
Svits de skivede champignons i den varme pande med det resterende fedtstof, uden at de får farve.
Hæld vinen ved og rør godt rundt.
Tilsæt fløde, vand og bouillonekstrakt.
Pres hvidløgsfeddene og bland dem med sennep og estragon.
Lad saucen simre ind til den får en kraftig konsistens.
Smag til med peber og evt. salt.
Anret kødet på varme tallerkner, og hæld champignonsaucen over.
Serveres med kartofler, varme tomater og agurkestave.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 8676 gange, og udskrevet 304 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider