Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Tournedos a’ la’ Champignons

Tournedos a’ la’ Champignons, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Struds - Strudsetournedos

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 pk.tournedos (4 stk. )
200 g.Champignoner
3 spsk.smør,
1 dl.hvidvin
2 dl.piskefløde
1 dl.vand
 lidt grønsagsbouillonekstrakt
2 fedhvidløg
1-1.5 spsk.sød fransk sennep
1 tsk.estragon
0.5 tsk.sort peber, evt salt
 


Tilbehør:
Serveres med kartofler, varme tomater og agurkestave.
Opskrift:

Steg kødet til det er rosarødt på en stor pande, og tag det op og hold det varmt.
Svits de skivede champignons i den varme pande med det resterende fedtstof, uden at de får farve.
Hæld vinen ved og rør godt rundt.
Tilsæt fløde, vand og bouillonekstrakt.
Pres hvidløgsfeddene og bland dem med sennep og estragon.
Lad saucen simre ind til den får en kraftig konsistens.
Smag til med peber og evt. salt.
Anret kødet på varme tallerkner, og hæld champignonsaucen over.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7963 gange,
og udskrevet 249 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu