Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kalkunbryst med spinat, porrer og pikantost

Kalkunbryst med spinat, porrer og pikantost, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Terese

Indsendt :



Ingredienser:
500 g.porrer (frosne)
500 g.helbladet spinat (frossen)
1000 g.kalkunbryst
1 pk.pikantost (rød el. grøn)
2-3 fedhvidløg
5 dl.madlavningsfløde
 salt
 peber
 
Opskrift:
Porrer og spinat må gerne tages ud af fryser om morgenen så det er tøet op. Porrer og spinat fordeles i et ildfast fad sammen med hvidløg (finthakket), salt og peber samt halvdelen af pakken med pikantost.fløden hældes over. kalkunbrystet svitses på panden til det har en gylden overflade, der laves dybe ridser i og resten af pikantosten fordeles i revnerne og ovenpå. Skal have ca 1 time i ovnen ved 200 grader (180 ved varmluft). Hvis man vil have retten fedtfattig kan føden skiftes med mælk - dog bliver sovsen mere tynd. Retten serveres med ris (basmati)


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (8 stemmer)

Opskriften er vist 22252 gange,
og udskrevet 768 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu