Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kalkunret med porrer og bacon

Kalkunret med porrer og bacon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Asta

Indsendt :



Ingredienser:
1000 g.kalkunbryst
100 g.flødeost med urter
200 g.bacon i tern
4 porrer
2.5 dl.piskefløde
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Svits kalkunbryst på alle sider i fedtstof på en pande. Læg brystet i et ovnfast fad eller lille bradepande. Skær dybe riller i kalkunbrystet med ca. 1 cm`s dybe mellemrum. Fordel flødeost med urter i rillerne. Svits bacon på panden. Tag baconen af panden. Svits derefter porrer skåret i ringe i fedtstoffet nogle min. Kom baconen tilbage på panden og hæld piskefløde ved. Krydr med salt og peber og hæld stegeskyen i fadet. steges ved 200 grader i ca 50 min. eller til det er gennemstegt. Dryp stegen med stegeskyen et par gange undervejs. Lad kødet hvile, før det skæres i skiver og serveres med friskkogt pasta eller ovnstegte kartoffelbåde. Kogt broccoli og /eller tomatsalat er godt tilbehør.

Tips:

Ønskers der mere "sauce" kan man evt. tilsætte lidt bouillon sammen med piskefløden.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (10 stemmer)

Opskriften er vist 19649 gange,
og udskrevet 516 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Hannah  -  2019-05-03 18:53:00
Denne ret smager virkelig godt og er nem at lave - også til gæster :-)

Kleis  -  2012-11-20 16:50:29
Virkelig lækker.. og let at lave. Kan varmt anbefales. Også til gæstemad.

Beth  -  0000-00-00 00:00:00
Saucen smager rigtig dejligt. Næste gang jeg prøver denne opskrift vil jeg undlade flødeosten, og stege kalkunbrystet helt, kun med salt og peber.